Thursday, June 25, 2009

Quiz

No trick questions this time - enjoy! I will respond with the answers soon...

Which two TLOTR movie character do I like the most?

A. Sam and Frodo
B. Sam and Eowyn
C. Gimli and Arwen
D. Arwen and Eowyn

What is my favorite flower?

A. Dogwood
B. Gypsophilum
C. Lilac
D. Bleeding Heart

When do I get the most flustered?

A. When talking on the phone
B. When pet-sitting
C. When dancing
D. When visiting friends

Where was I born?

A. Canada
B. Washington
C. California
D. Oregon

If I weren't a girl, what would I like to do?

A. Work on a ranch for a summer.
B. Go skydiving.
C. Become a commercial fisherman.
D. All of the above.

Who inspires me the most?

A. Charles Dickens
B. Eric Liddell
C. Cyril and Methodius
D. Emily Dickinson

Why did I get cows?

A. My parents forced me to.
B. I just really like cows.
C. We didn't have money for raw milk.
D. To force me to wake up early.

How do I act differently at home?

A. Loud
B. Impulsive
C. Depressed
D. None of the above.

I have never...

A. Been on a boat
B. Traveled to a different country
C. Learned how to swim
D. Planted a tree

Bonus question: Character quality God needs to develop most in me?

A. Joy
B. Mercy
C. Gentleness
D. Self-control

3 comments:

David said...

1. A

2.D

3. B

4. D

5. B

6. A

7. B

8. B

9. C

10. B

Garden of Glory said...

1. B - Sam and Eowyn
2. C - Lilac
3. A - When talking on the phone (it's called phonophobia - a very nasty disorder)
4. D - Oregon
5. A - Work on a ranch for the summer
6. B - Eric Liddell
7. C - We didn't have money for raw milk (we did have enough for a cow, though, try to figure that one out :) )
8. B - Impulsive
9. C - Learned how to swim
10. B - Mercy

LB said...

B.
C.
A.
D.
A.
B.
C.
A.
B.
B.

~Laura S.